Ik ben

Anja

Sinds 2000 geef ik opleidingen in de office pakketten, en snel ontdekte ik MS Project, een tool voor planningen op te zetten.  Wat begon met een eenvoudige training over wat is planning en hoe doe ik dat in MS Project, bracht al gauw een meer gevorderde kennis van deze tool.

In 2004 kwam ik bij PMI (Project Management Instituut) terecht voor een diepgaande kennis van project management.  Ik heb veel geleerd in al mijn jaren bij PMI, en nog steeds ben ik lid van PMI Belgium Chapter.

Training geef ik met heel veel passie en plezier, maar naast dit kwam er ook snel de vraag van coaching, consultancy.  Op een eenvoudige manier probeer ik bedrijven en personen te helpen met het opzetten van planningen, van een PMO binnen een bedrijf..van chaos naar een gestructureerde omgeving met duidelijke stappen, gekoppeld aan gepaste templates.

Van in het begin geef ik trainingen met een lach, met een beetje humor.

Toen ik 2019 de training deed naar Lachanimator was het plaatje volledig. Nu combineer ik mijn trainingen met een lachsessie of een adembeweging om de deelnemers hun energie een boost te geven.